Fellestur – Bli med på tur!

Vi arrangerer ulike fellesturer og aktiviteter. Du er velkommen til å bli med oss ut på tur, enten det er på et familiearrangement/barnetur, en hverdagstur eller de mer krevende og lengre dagsturene.

.

Fellestur (Helg)

Vi arrangerer et bredt utvalg av fellesturer i helger, hovedsakelig i fylket Rogaland. Fellesturene er varierte og tilbudet er bredt – både for den enkle fjellvandrer til den mest kresne toppturentusiasten.

Alle våre turer er merket med detaljer som lengde, stigning, tidsforbruk og vanskelighetsgrad for å nevne noe. Vi har påmelding for turer som arrangeres i helger.

Alle våre turer er selvsagt gratis å delta på og ingen medlemskap kreves.

Fellestur (Ukedager)

Vi arrangerer fellesturer på ukedager flere dager i uken – både på dag- og kveldstid. Turene vil variere fra enkle til krevende og vil være i ulikt tempo, velg derfor en tur som passer deg og dine fysiske begrensninger. Fellesturene arrangeres hovedsakelig i Rogaland fylke.

Alle våre turer er selvsagt gratis å delta på og ingen medlemskap kreves.

Barne- og familieturer

Vår barne- og familietur-gruppe digger å være ute på tur – og vi vil gjerne ha deg med! Vi heier på hverandre, hjelper hverandre og skaper gode minner og opplevelser ute i naturen.

Vi arrangerer kjekke turer for barn og familier i alle aldrer. Turene går både høyt og lavt i terrenget – med og uten telt i sekken! Dyktige turledere legger til rette for kjekke og varierte turer hele året.

Alt dette, og mye mer kan du og ditt barn være med på. Alt er helt gratis og en trenger ikke å være medlem!


Våre samarbeidspartnere

Dovre Sertifisering AS
Gå til nettside

JTR GRUPPEN
Gå til nettside


Sikkerhet på fellestur

Førstehjelpskurs - Nærbø Røde Kors

 

Våre turledere har førstehjelpskurs i regi av Nærbø Røde Kors. I tillegg til egnet førstehjelpsutstyr sammensatt av hjelpekorpset. Takk for samarbeidet! Les mer.

 

 

Viktig informasjon

 

 

Våre turledere

Kjell Åge Roland

Kjell Åge Roland

Per Gunnar Rugland

Per Gunnar Rugland