Om Fjell-Vandring AS

Fjell-Vandring AS har som formål å fremme til et aktivt friluftsliv, samt å spre gleden av å oppleve vår vakre natur. Tursiden inneholder et bredt utvalg av varierte turforslag og informasjon, i tillegg arrangeres det populære fellesturer.

 

Historie
Fjell-Vandring.net er ei turside som driftes og eies av Kjell Arild Nummedal. Tursiden ble opprettet i november 2012, og ble straks populær. I mars 2013, var jeg ferdig med en ny og mer brukervennlig turside. Mulighetene åpnet seg og siden da har tursiden vokst i omfang og popularitet. Det som startet som en hobby, men har mer og mer gått over til å bli en livsstil og jobb. Det går med mange timer bak tastaturet for å beskrive nye turforslag, nye artikler og oppdatere tursiden med jevne mellomrom.

Sakte men sikkert har vi bygget oss opp til å bli en solid tur-portal med svimlende 2,1 millioner sidevisninger. I tillegg til vår turside, men drøssevis av mat- og turforslag tilbyr vi fellesturer – for alle!

I 2017 bestemte vi oss for å stifte selskap, og navnet ble Fjell-Vandring AS.
Vi formidler vår kunnskap gjennom kurs og foredrag, enten alene, eller i samarbeid med andre aktører. Du kan også leie friluftsutstyr eller kjøpe tjenester og produkter fra vår nettbutikk. Vi tilbyr også gunstig annonsering til lokale selskaper i distriktet.

 

Skriv til oss  * Alle felter må fylles ut

  Fjell-Vandring AS


  Telefon
  +47 938 54 657

  Våre åpningstider
  Hverdager 15:00 – 21:00
  Lørdag 09:00 – 18:00
  Søndag 09:00 – 15:00

  Besøks- og postadresse
  Fjell-Vandring AS
  Motlandsmarka 152
  4365 Nærbø