Ofte stilte spørsmål

Vi oppfordrer deg til å lese våre ofte stilte spørsmål. Skulle det allikevel være noe som er uklart, så ønsker vi selvsagt at du tar kontakt.

 1. Er fellesturene & et arrangement for alle?
  Absolutt! Men en må selv vurdere seg / familiens begrensninger opp mot aktuell tur. Noen av turene er krevende, mens andre er enklere. For familiearrangement vil noen av turene f.eks ikke være mulig å gjennomføre med barnevogn/rullestol. Andre turer kan også være merket «Hvem turen passer for», se aktuell tur for mer informasjon.
   
 2. Er det gratis å delta?
  Å delta på en fellestur/arrangement for FjellVandring.net er selvfølgelig gratis! Noen turer er det nødvendig å leie lokaler, busstransport etc. Denne kostnaden vil bli delt på antall påmeldte, men selvfølgelig uten fortjeneste. Vi arbeider alltid for å skaffe gratis steder / lokaler å være på!
   
 3. Hvordan melder jeg meg på?
  I bunn av hver artikkel finnes det informasjon og påmeldingsskjema. Husk at kommentarfelt ikke skal benyttes for påmelding.
   
 4. Hvorfor er det påmelding – Kan vi bare møte opp?
  Nei dessverre, en kan ikke bare møte opp. Påmelding er nødvendig for at alle skal få oppleve en kjekk, opplevelsesrik og planlagt tur. Din påmelding brukes kun for planlegging og er ikke bindende, men husk og meld deg av dersom turen ikke skulle passe allikevel. Påmelding brukes også for alt fra å dimensjonere parkeringsmuligheter til leie av kanoer for å nevne noe.
   
 5. Jeg er påmeldt, men kan ikke være med – Må jeg melde meg av?
  Avmelding er like viktig som påmelding. Fellesturene og familiearrangementene blir ofte fulle. Kan en ikke komme, husk å gi plassen til noen andre. Under hver artikkel finner en link til Påmeldingsskjema, velg dette, men istedenfor «Påmelding til fellestur» i menyen, velg «Avmelding fellestur».
   
 6. Hva må jeg ta med?
  For hvert arrangement vil det bli opplyst om ulike aktiviteter og hva som er nødvendig å ta med, les derfor artikkelen nøye. Klær, mat og annet må en selvsagt medbringe selv.
   
 7. Er det lov å ta med hund?
  Det er lov å ta med din firbente venn. Men, husk at den alltid skal være i bånd og ikke til sjenanse for andre.
   
 8. Det er ingen ny tur for påmelding?
  Dersom det ikke er tilgjengelig tur for påmelding, så er en ny under planlegging. Ta gjerne turen tilbake på et senere tidspunkt for å se.

 

Til slutt,
Denne listen er «levende» og ingen spørsmål er dårlig eller ikke passende. Ta kontakt med oss, så hjelper du samtidig andre med å bygge denne lista større, – selvfølgelig anonymt.