Vilkår og regler for tur / arrangement

Som deltaker på våre fellesturer bekrefter du å ha lest og forstått nedenforstående regler. Skulle det være noe som er uklart, så ønsker vi selvsagt at du tar kontakt.

 1. Ansvarsforhold
  Fjell-Vandring AS, enkeltpersoner og turledere knyttet til tursiden kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle ulykker og uforutsette situasjoner under fellestur.
   
 2. Nødvendig utstyr
  En er selv ansvarlig for å ta med det utstyret som kreves til en hver årstid, i tillegg til nok mat og drikke. Turledere kan avvise turdeltakere for å delta på våre fellesturer dersom de ikke er forberedt og har nødvendig utstyr for aktuell tur.
   
 3. Fysisk og psykisk form
  Våre fellesturer er merket med vanskelighetsgrad, – velg en tur som passer deg og dine begrensninger. Les mer om vanskelighetsgrad.
   
 4. Påmelding & Avmelding
  På våre Fellesturer (Helg), Barneturer og Familiearrangement er det obligatorisk påmelding og avmelding. Påmelding er på ingen måte bindende, om annet ikke er oppgitt i fellestur-artikkelen, men husk at å utføre avmelding, er like viktig som påmelding, fordi det gir plass til andre turdeltakere. Ved å melde seg på sier en seg enig i at fornavn vil bli publisert under aktuell artikkel.
   
 5. Kansellering av fellestur
  Planlagt fellestur kan bli avlyst på kort varsel grunnet sykdom, værforbehold og lignende. I slike tilfeller vil det bli sendt e-post til adressen som ble benyttet for påmelding, samt varslet på fjell-vandring.net samt på våre Facebook sider. For turer uten påmelding vil det bli varslet på fjell-vandring.net samt våre Facebook sider.
   
 6. Alle våre fellesturer er gratis å delta på
  Det er gratis å delta på alle fellesturene, om annet ikke er klart oppgitt i artikkelen og i bekreftelsesmailen. Dersom en tur oppgis til å ha en kostpris f.eks på 50,- per deltaker er dette utelukkende uten fortjeneste, og pengene går til eventuell utgiftsposter knyttet til aktuell tur (mat, transport, guide, lån av utstyr og mer). En tidsfrist for tilbakeføring av eventuelt innbetalt beløp ved kansellering vil være tydelig oppgitt i artikkelen og i bekreftelsesmailen. Dette er selvsagt avhengig av hva en eventuell tredjepart viderefakturerer Fjell-Vandring AS.
   
 7. Hund
  Det er tillatt å ta med hund på våre fellesturer, dersom annet ikke er klart oppgitt i artikkelen eller i bekreftelsesmailen du mottar (en av delene gjelder uansett). Uavhengig av ordinære og utvidede båndtvangsbestemmelser skal hunden til en hver tid være i bånd og ikke til sjenanse for andre turdeltakere.
   
 8. Bortvisning fra fellestur
  Turledere knyttet til Fjell-Vandring AS kan utelukkende avvise deltakere dersom det av sikkerhetsmessige årsaker er nødvendig. Riktig valg av fottøy og klær samt oppførsel er noen av kriteriene.
   
 9. Avvik
  De ulike fellesturene er satt sammen basert på tidligere erfaringer/turer, avvik kan derfor forekomme fra oppgitt informasjon.

 10. Fotografering
  Under våre fellesturer vil det bli tatt bilder for bruk på vår nettside og i sosiale medier. Dersom en ikke ønsker å bli avbildet må en på forhånd før fellesturen gi beskjed om dette til turleder.

  Vi er ikke ansvarlig for hva andre med-turgåere utfører. Dersom du blir tatt bilde av må du selv gi beskjed til personen som tok bildet.