Fellestur (Ukedager)

Fellestur - Ukedager

Vårt mål er å fremme til et aktivt friluftsliv – og det har vi gjort i mange år, og det skal vi fortsette med. Sammen bygger vi både nettverk og bedre helse!  Det skal være både sosialt og moro å være med oss på fellestur – kombinert med lett trim.

 

Vi arrangerer flere fellesturer i uken, året rundt. Turene varierer fra fot-, trim-, og padleturer – med alt fra enkel til krevende vanskelighetsgrad. Velg derfor en tur som passer deg og dine fysiske begrensninger. Fellesturene arrangeres i Rogaland fylke. Hovedsakelig i kommunene Sandnes, Klepp, Time, Hå og Ålgård.

Jæren og omegn byr på et enormt utvalg av flotte turer og områder, både høyt og lavt – og det vil våres turer også bestå av. Vi ønsker å invitere deg/dere med på fellesturer med formål om å fremme til et aktivt friluftsliv, ha det moro, samt å gå turer i vår vakre natur.

Hovedfokuset er å inspirere til friluftsliv for alle. I tillegg har vi det utrolig kjekt og sosialt sammen! Hos oss er alle velkomne til å være med å delta. Men, det er viktig at du setter deg inn i om aktuell tur passer deg og dine begrensninger. Alle våre turer er merket med detaljer som lengde, stigning, tidsforbruk og vanskelighetsgrad for å nevne noe.

 

Våre fellesturer er gratis å delta på – og ingen medlemskap kreves!