Personvernerklæring

Vi tar ditt personvern på alvor, og vil med denne personvernerklæringen gi deg informasjon om våre systemer, rutiner og nettsted. Fjell-Vandring AS, v/ leder er ansvarlig for behandling av personopplysningene. Vår nettstedsadresse er: fjell-vandring.net.

Firma, brev og besøksadresse
Fjell-Vandring AS
Motlandsmarka 152
4365 Nærbø

Telefon
+47 938 54 657

Nettside
fjell-vandring.net

Org. Nr.:
NO 919 665 920 MVA

 

Send e-post
Kontaktskjema

Nettbutikk
fjellvandring.no

 

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Du kan når som helst ta kontakt med oss for å få din informasjon fjernet hos oss.

 

Kontaktskjemaer

Informasjon gitt i våre kontaktskjemaer blir lagret på vår e-post server. Vi lagrer kun innsendte verdier, altså kun det du skriver i feltene til oss.

 

Informasjonskapsler

Vi benytter informasjonskapsler i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon, ved å bruke av vårt nettsted aksepterer du våre betingelser for informasjonskapsler.

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar.

 

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

 

Annonser

Vårt nettsted innehar annonser som leveres av Google AdSense. Disse har også eksterne lenker via Google’s annonsesystem.

 

Fjell-Venn klubb

Dine personalia som navn, adresse, epost og telefon blir lagret i våre registre. Du kan når som helst be om å få disse fjernet dersom du ønsker å avslutte ditt Fjell-Venn engasjement. Vi kan derimot ikke fjerne bokføring fra vårt regnskap fra ditt første kjøp og eventuelle fornyelser av Fjell-Venn hver 12. måned.

Bruker du vår nettbutikk, bygget på WooCommerce vil innsamling være avhengig av valgt betalingsmetode. Vi benytter VIPPS, Klarna og faktura som betalingsløsninger hos oss. Velger du Vipps eller Klarna kan vi reservere ditt beløp i inntil 3 måneder. Vi deler de nødvendige personopplysninger med VIPPS og Klarna for å kunne utføre ditt kjøp. Dersom du velger faktura blir du registrert som kunde i vårt Visma-regnskapsprogram.

For å bli Fjell-Venn må en være fylt 18 år.

 

Hvem vi deler dine opplysninger med

Innhold som er innebygd, hvor innholdet lastes fra deres servere deles til tredjepart. Å besøke en slik side hos oss blir som at du skulle ha besøkt siden hos dem istedenfor.

Eposter og utfylte skjemaer sender epost til vårt webhotell og servere. Der vil din kontaktinformasjon bli liggende.

 

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

Informasjon innsendt i våre kontaktskjemaer blir lagret på ubestemt tid hos vår e-post server.

 

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Du kan når som helst be oss slette dine innsendte kommentarer eller eposter. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg!

 

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

 

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Vi tar ditt personvern på alvor. Våre nettsider er bygget på WordPress, et av verdens mest kjente CMS, og som også er en åpen kildekode-løsning. Det betyr at utviklere over hele verden går sammen om å bygge en sikker plattform. Våre systemer holdes oppdatert til en hver tid.

I tillegg er våre nettsider installert med SSL-sertifikat og kun tilgjengelig via kryptert tilkobling (https://). Dine innsendte verdier i våre skjemaer kan ikke avlyttes på nettet.

 

Samtykke

Som bruker av vårt nettsted bekreftes det å ha lest og forstått vår Personvernerklæring.