Turleder – Kjell Arild Nummedal

Gloppedalsura - Vannveien over Indra Vinjavatnet fra Veen

 

Navn Kjell Arild Nummedal
Født 15. februar 1987
Bosatt Hå kommune (Rogaland fylke)
Barn To jenter (Født 07.01.2015 og 08.05.2017)
Arbeid Fjell-Vandring AS og Kolos Lifting & Inspection AS
Hobby

Friluftsliv & sykling

 

Tittel: Leder / Arrangør
Som leder og eier av Tur-Siden Fjell-Vandring.net, er det jeg som arrangerer og planlegger de ulike fellesturene. Alt fra terreng, turens omfang, vær/vind og parkeringsplass må vurderes for å nevne noe. Jeg registrerer de påmeldte ved start og informerer om turen. Normalt går jeg bakerst i gruppa, det er en posisjon jeg har vurdert av erfaring kan være greit. 

 

Om meg,
Mitt navn er Kjell Arild og jeg kom til verden 15. februar 1987 i Rogaland fylke. Bjerkreim kommune er stedet hvor jeg tilbrakte mine første leveår, nettopp i ei lita bygd med et stort areal av utmark, skog og fjelltopper så langt øyet kan se. Da jeg ble tretten år flyttet vi til Hå kommune, nærmere bestemt til stedet Nærbø. Etter hvert flyttet jeg ut og fikk bygget et fint hus hvor vår lille familie nå er bosatt.

Tomannsbu turisthytte - Kjell Arild i farta

Mine fritidsinteresser er sykling og friluftsliv, sistnevnte har jeg vært interessert i hele livet. Jeg tilbringer mye tid ute i naturen og toppturer er min største lidenskap. Jeg går turer året rundt enten til fots, på ski eller truger så lenge været tillater det. Hver tur blir sporet med GPS, det danner grunnlag for alle turene på Tur-Siden. Hvert nytt turforslag blir publisert fortløpende. Som eier og utvikler av Tur-Siden, går det med mange kvelder i uken til opprettelse av nye artikler og ulike oppdateringer. Selv om det er tidkrevende er det utrolig kjekt, lærerikt og givende.

Jeg vil ønske deg/dere velkommen til fellestur, vi snakkes!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *