Turleder – Heidi Bjerre

Flørlitrappene - Heidi drikker godt fjellvann

 

Navn Heidi Bjerre
Født 28. mai 1987
Bosatt Time kommune (Rogaland fylke)
Barn Ei datter og en sønn
Arbeid Jærbarnehagen AS
Hobby

Friluftsliv

 

Tittel: Arrangør – Turleder
Som turleder, er jeg gruppas leder for den aktuelle turen, enten alene eller sammen med flere turledere. Jeg planlegger turene og vurderer alt fra terreng, turens omfang, vær/vind og at det er nok parkeringsplasser til alle. Jeg registrerer de påmeldte ved start (gjelder kun søndag-fellesturer) og informerer kort om turen på forhånd.

 

Om meg,
Mitt navn er Heidi og jeg kom til verden 28. mai 1987, i vårt «dejlige» naboland Danmark. Jeg var ikke mange månedene før vi flyttet til Norge, og Klepp kommune er stedet hvor jeg har vokst opp. Jeg er ganske hjemmekjær, og har aldri bodd langt borte fra mitt barndomshjem. For tiden er jeg bosatt i en leilighet helt på toppen av Lyefjell, der jeg trives godt med utsikt til både hav, skog og fjell.

Heidi på toppen av Frafjordhatten

Jeg har to barn, Iris og Eivind som jeg liker godt å ta med ut på tur. Målet er å gi de mange gode naturopplevelser, som de kan ta med seg videre i livet. Jeg var vel kanskje ikke alltid den mest ivrige når mine foreldre dro nettopp meg med ut på tur som liten, men i dag ser jeg at turene har betydd mye for den jeg er i dag. De siste årene har friluftslivet blitt en større og større del av livet mitt. Fra å nøyes med en turisthyttetur eller to i løpet av et år, til å nærmest være avhengig av å komme meg ut på tur, så ofte som mulig. Lange fjellturer med tung sekk, nærturer kun for kosens skyld, skiturer eller padleturer, det viktigste er å komme seg ut. Jeg har også blitt veldig glad i å sove ute, om det er i telt, hengekøye, eller under åpen himmel! Målet er å ha minst en utenatt i mnd-året rundt.

Jeg liker å holde meg aktiv, og i tillegg til fjellturer, så løper og klatrer jeg for å nevne noe. Men spillekvelder med gode venner er jeg også veldig glad i.

På fellesturene ser du meg gjerne bakerst, der jeg liker å passe på at alle «henger» med. Hyggelig om du vil slå av en prat med meg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *