Turleder – Halvard Lyngra

Turleder - Halvard Lyngra

 

Navn Halvard Lyngra
Født 18. november 1982
Bosatt Time kommune (Rogaland fylke)
Barn To sønner (født 2010 og 2014)
Arbeid Lyse Neo
Hobby

Friluftsliv, sykling og ski

 

Tittel: Arrangør – Turleder
Som turleder, er jeg gruppas leder for den aktuelle turen, enten alene eller sammen med flere turledere. Jeg planlegger turene og vurderer alt fra terreng, turens omfang, vær/vind og at det er nok parkeringsplasser til alle. Jeg registrerer de påmeldte ved start (gjelder kun søndag-fellesturer) og informerer kort om turen på forhånd.

 

Om meg,
Mitt navn er Halvard og har vokst opp på Hommersåk og Figgjo. I dag bor jeg på Bryne sammen med samboer og våre to gutter.

Jeg har alltid hatt interesse for friluftsliv. Det å være ute er tingen. Jeg har i oppveksten vært på tur i hele Norge (i campingbuss) og sett mye fantastisk natur Det gir glede og energi for meg og være ute. Etter å ha vært mye ute i førstegangstjenesten som ble avtjent i Nord-Norge, vokste interessen enda mer. Startet med klatring og sykling etter dette. Nå som jeg er pappa har jeg et ønske om å videreføre gleden av å være på tur til mine to gutter, og om mulig andre barn og foreldre som vil komme seg ut. Jeg liker og ta med telt og fiskestang på tur. Kom og bli med ut 🙂

Turleder - Halvard Lyngra

Jeg vil ønske deg/dere velkommen til fellestur, vi snakkes!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *