Turleder – Bjørn Tore Solheim

Skålatårnet - Bjørn Tore og jeg er klare til topptur

 

Navn Bjørn Tore Solheim
Født 30. desember 1972
Bosatt Hå kommune (Rogaland fylke)
Barn En gutt (født 30.04.2008)
Arbeid Entrack AS
Hobby

Friluftsliv, toppturer, klatring og jakt

 

Tittel: Arrangør – Turleder
Som turleder, er jeg gruppas leder for den aktuelle turen, enten alene eller sammen med flere turledere. Jeg planlegger turene og vurderer alt fra terreng, turens omfang, vær/vind og at det er nok parkeringsplasser til alle. Jeg registrerer de påmeldte ved start (gjelder kun søndag-fellesturer) og informerer kort om turen på forhånd.

 

Om meg,
Jeg heter Bjørn Tore Solheim. Født i Sirdal, men oppvokst på Jæren, nærmere bestemt Time kommune. Bor på Bryne i Time kommune.

Trivsel for meg er å komme seg ut å nyte naturen. Om det er korte eller lange turer, med eller uten sekk og utstyr betyr ikke så mye, bare en kommer seg ut i den fantastiske naturen vi har rundt oss. Hadde min første fjelltur i 1979, da fra Ådneram til Lysebotn. Det ble syv år til neste fjelltur, da gikk turen fra Haukeliseter til Nilsebu.

Via Ferrata Straumsfjellet - Bjørn Tore firer seg ned i tauet

Fritidsinteressen min opp gjennom årene har blant annet vært fjellturer, rypejakt og elgjakt i Sirdal og Lyse-heiene, samt teltturer, klatring (inne/ute), svømming, skiturer og sykling. Har de to siste somrene testet ut Via Ferrata i Strømsfjellet, og dette er noe jeg vil gjøre mer av. Som person liker jeg godt å ta meg litt ut, og motbakker med tung sekk, og helst i litt godt tempo er kjekt for meg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *