Overraskelsesfest – Et halvt år har gått fra 30 års dagen min!

Et halvt år er gått, men for meg føles det som om at det var i går. Over 70 personer deltok i anledning min 30-årsdag, i tillegg var det samlet inn over 100 bidrag til ulike gaver og verdikort, samt stelt i stand til festligheter – alt i en stor overraskelse, til det som «skulle være» en vanlig FjellTrimmen-onsdag!

 

NYHETSBREV

Hold deg oppdatert og meld deg på vårt nyhetsbrev.

Vi kommuniserer gode turtips, fellesturer, gode tilbud og annet nyttig informasjon.

Fyll ut påmeldingsskjema og bli med du også! Husk og bekreft epostadressen din (se egen tilsendt epost)!

* Ved påmelding samtykker du til å motta nyhetsbrev fra oss.

 

* indicates required
Annonse

 

 

 

Et halvt år har gått, men for meg føles det som i går. Jeg tenker ofte på dagen, og hva dere alle gjorde for meg, tusen takk til dere alle – og spesielt takk til Heidi Bjerre som var pådriver.

 

Først må jeg få lov å takke dere alle sammen, og dere skal vite at det dere har gjort for meg vil være et minne for livet! Å forklare med ord hvor mye jeg satt pris på denne kvelden vil være vanskelig, men la meg være ærlig og si, for det var kanskje kun de færreste som så det ut ifra min plassering… Men, jeg må innrømme at det kom en tåre og to under gaveutdelingen – dere har virkelig satt spor, tenk at dere har samlet inn over 18 300,- kroner til meg?! Det er helt sykt!

Jeg hadde riktignok fått et hint og to om hva som skulle skje, og det var jo kanskje på en måte nødvendig for at jeg skulle kunne velge ut denne turen til Synesvarden og plassen (Holmavatnet Misjonssenter). Men, hadde ingen innsyn eller anelse om innholdet i den «Hemmelige Facebook gruppen» som Heidi Bjerre hadde opprettet. Men, at det skulle bli slik som dette var ikke i nærheten av mine tanker! Normalt kommer det kanskje 20 stykker en vinterkveld på FjellTrimmen, men at det skulle komme over 70 stykker var enormt! Vi satte i gang turen til Synesvarden, mens Heidi og Astrid var nede ved Holmavatnet og stelt i stand til fest for oss etter turen.

Etter en timestid var vi tilbake. Velkomsten var helt enorm, og her hadde alle vært med og bidratt med kaker, grillmat og brus for å nevne noe.

Heidi hadde skrevet en tale, en tale som for meg betyr enormt mye og som har blitt lest mange gange – Så mange flotte ord, tilbakemeldinger og takknemlighet er bare helt vilt! Tusen takk til ildsjelen Heidi Bjerre som har stått bak dette.

 

 

Annonse

 

 

 

Takk til våre samarbeidspartnere

Dovre Sertifisering AS
Gå til nettside

JTR GRUPPEN
Gå til nettside

 

 

Over 100 gavebidrag- og flere tusen flotte ord!

 • Klatreutstyr
  Klatresele, Taubrems og karabinkrok

 • Pulk
  Pulk (brett), taudrag, belte og bag

 • Bilde
  Stor ramme med flere små og minnerike bilder

 • Ullundertøy
  Skjorte, Stillongs og bokser

 • Bok
  Bok om mattips ute i skog- og mark

 • Verdikort
  To verdikort på 5000kr hver

 

 

Jærbladet hadde blitt tipset og var også på plass!

Det var utrolig hyggelig at Nils-Ove Støbakk fra Jærbladet hadde funnet veien til Holmavatnet. Feiringen fant sted Onsdag 15.feb, og to dager senere kunne man lese et flott stykke i avisen. Jeg var så satt ut, at Nils-Ove fikk lite «vedukt» uttav meg samme kveld, – vi ble enig om å prates dagen etter! 🙂

 

 

 

Tusen takk!

Jeg vil avslutte med og si tusen takk til dere alle som har vært med og bidratt til denne fantastiske dagen og kvelden! 🙂 Det ligger ufattelig mye arbeid bak dette – mange hadde med kaker, brus, kaffe og mye annet å bite i, alt på dugnad! Det sier mye om hvor fantastiske medmennesker jeg er så heldig og få gå turer sammen med! 🙂

En spesiell takk til, Du kjære Heidi Bjerre!
Jeg kan ikke få takket deg nok, du har virkelig lagt ned utallige timer til å gjøre min dag spesiell og minnerik – og det har du klart! 🙂 Dette viser bare hvilken godhet, hvilken personlighet og hvilket fantastisk medmenneske du er 🙂 Jeg ble helt satt ut, målløs og rørt til tårer. Jeg har sakt til deg tidligere, og sier det igjen i klar tale; Jeg kan ikke få takket deg nok, ord blir tomme og strekker ikke til! Tusen, tusen takk! Du har ordnet med arrangement, planlegging rundt mat og drikke, pengeinnsamling, gaveinnkjøp, verdikortene, taler og mye mer!

 

Annonse

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *