Ny hjemmeside i desember 2020

Det har tatt tid, men nå kan vi endelig rope høyt ut av glede!
Når 7 år med  aktivt arbeid skal bli til ei ny nettside, da blir det fort mye å gjøre. Siden mai 2020 har vi arbeidet iherdig, ja nesten hver eneste dag for å klare å komme i mål 🙂

Ny hjemmeside i desember 2020

Vårt nye nettsted er mer fremtidsrettet og brukervennlig. Full kompatibilitet for mobilenheter og nettbrett. Nå er det super enkelt å bruke nettsiden uansett enhet du bruker.

På artiklene har vi frisket opp med nye og større bilder. Lagt til et bedre kart og ryddet i oppsettet. Det vil for oss nå være betydelig mye enklere å legge ut nye turforslag. Vi blir ikke arbeidsledig – da over 50 stykker «ligger i kø» for å bli publisert!

De aller fleste lenker er satt til å videresende til vårt nye nettsted. Det betyr at dersom du søker «Dalsnuten» via Google vil du fortsatt komme til «Dalsnuten» hos oss på vårt nye nettsted.

Vi har også fått et «Oversiktskart» som viser alle våre turforslag. Dette er skikkelig moro og nyttig! 🙂


Hva gjenstår?
Vi har dessverre ikke fått skrevet om ca. 50 turforslag. Disse er flyttet med, men turbeskrivelsen må leses som et PDF dokument foreløpig. Vi arbeider fortløpende med å oppdatere disse turforslagene.

Vi skal også legge til turforslag i nærheten på alle artiklene. Dette vil bli gjort som «makers» i kartet på hver tur. Da kan en enkelt navigere på kartet å velge turforslag i nærheten.

Målet er også å legge til filter-funksjonalitet som gjør det mulig å søke på ulike kriterier. F.eks «barnevogn» – «1-3 timer tur» – «Bjerkreim kommune». Og da vil nettsiden laste disse turforslagene som oppfyller disse kriteriene.


Vårt nye nettsted er bygget på WordPress – en plattform som gir oss nærmest uendelige muligheter!

(klikk på bilde for å forstørre)

 

Vi ønsker dere lykke til med vårt nye nettsted. Vi håper samtidig at du vil hjelpe oss med å rapportere eventuelle feil/mangler. For noen av disse vil det være i en overgang… På forhånd takk 🙂

Hilsen
Fjell-Vandring AS
Kjell Arild Nummedal

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *