Kine Vassbø – Fjell-Vandring AS er stolt sponsor

Kine Vassbø til venstre.

 

Kine Vassbø – En ekspedisjonsjente, guide og villmarkselsker! Vi har blitt inspirert av hennes tidligere turer, og er glade for at vi nå kan være sponsor for hennes neste ekspedisjon, nemlig Åsnes Expedition Amundsen – et 10 mil langt skiløp over Hardangervidda. Løpet går over fire dager og med hele 40kg i pulken.

 

NYHETSBREV

Hold deg oppdatert og meld deg på vårt nyhetsbrev.

Vi kommuniserer gode turtips, fellesturer, gode tilbud og annet nyttig informasjon.

Fyll ut påmeldingsskjema og bli med du også! Husk og bekreft epostadressen din (se egen tilsendt epost)!

* Ved påmelding samtykker du til å motta nyhetsbrev fra oss.

 

* indicates required
Annonse

 

 

 

Kine griper fatt på det tøffe skiløpet i perioden 22-25.februar 2018 – Verdens hardeste skiløp med minimum 40kg i pulken.

 

Mitt navn er Kine Vassbø. Jeg er en 30 år, født og oppvokst i Bjerkreim, men bor nå i Time kommune.

I dag er det tre uker til startskuddet på Åsnes Expedition Amundsen går av, skriver Kine. Åsnes Expedition Amundsen er et ti mil langt skiløp over Hardangervidda. Løpet starter på Haukeliseter og har målgang i Maurset. Vi går med pulk, akkurat som Roald Amundsen gjorde. Pulken skal veie 40 kg og inneholde alt man trenger for å kunne klare seg på vidda en vinternatt. Man må også ha med nødproviant i tilfelle vi blir værfaste.

Februar måned kan være en utrivelig vintermåned på vidda. Jeg stiller i individuell klasse, så selv om det er 200 deltakere på løpet, så er jeg alene. Det vil si at jeg må klare meg på egenhånd både når det gjelder å sette opp telt i vinden, navigere i mørket og passe på og holde varmen. Går vi innom hyttene underveis, blir vi disket fra løpet. Alle skal innom fire sjekkpunkter langs løypa. På disse fire sjekkpunktene er vi pålagt totalt åtte timer hvile og fire av dem må være på Viersla. Før start får vi utdelt tracker, som vi har på oss under hele løpet. Så om du ønsker å følge løpet live, så kan du gjøre det på Xtreme Eidfjord sine nettsider. Jeg både gruer og gleder meg!

 

 

Annonse

 

 

 

Takk til våre samarbeidspartnere

Dovre Sertifisering AS
Gå til nettside

JTR GRUPPEN
Gå til nettside

 

 

Fjell-Vandring AS – Vi sponser Kine over Hardangervidda!

Vi har latt oss inspirere av Kine. Hun er knalltøff, modig og elsker friluftslivet. Dette er ikke hennes eneste «sprell», i 2016 krysset hun nemlig Grønland på tvers med ski. I tillegg liker vi at «alt ikke alltid» må være så ekstremt, hun liker og setter nemlig stor pris på hverdagsturen også – det handler om å nyte friluftslivet og sette egne mål!

Kine deler mye av sin kunnskap og bildemateriell med andre, og også med oss – blant annet skriver hun flotte artikler for fjell-vandring.net.

Å delta på ulike løp og reise på ekspedisjoner koster normalt en del kroner, både i utstyr, reis og utgifter til arrangører.

Vi er glade for å kunne sponse Kine med et pengebeløp som vi håper kommer godt med, og kan bidra til at hun har nødvendig utstyr til turen.

Lykke til Kine – Du er råtøff!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *