Hvordan pakke tursekken – Sommer- og vinterturer

Hvordan pakke tursekken - Sommer og vinterturer

Pakker du sekken riktig? Er sekken i det hele tilpasset deg? En riktig pakket tursekk og som er tilpasset til din kropp vil føles bedre ut over tid å ha på. Hva har du med deg og hvor legger du de tyngste tingene?

 

NYHETSBREV

Hold deg oppdatert og meld deg på vårt nyhetsbrev.

Vi kommuniserer gode turtips, fellesturer, gode tilbud og annet nyttig informasjon.

Fyll ut påmeldingsskjema og bli med du også! Husk og bekreft epostadressen din (se egen tilsendt epost)!

* Ved påmelding samtykker du til å motta nyhetsbrev fra oss.

 

* indicates required
Annonse

 

 

Invester i en god tursekk. Det vil du ikke angre på…

En godt tilpasset tursekk som er korrekt justert og tilpasset den enkelte vil gjøre turen mer behagelig. Skal du kjøpe deg ny sekk, spør betjeningen om råd der du velger å kjøpe tursekken. Hvilken sekk som passer deg og dine behov velges ut ifra hva den skal brukes til, alt fra korte dagsturer til lengre turer. De vanligste sekkene blir rangert fra dagstursekk, mellomstor tursekk, stor tursekk og pakkrammesekk. Uansett hvilken type tursekk du velger så er det viktigste at den passer deg og dine behov. Det vil lønne seg.

Når sekken er kjøpt er det viktig at den blir pakket best mulig. For de fleste vil det være mest behagelig å pakke tyngre utstyr nærmest ryggen. Samtidig vil det være smart å pakke utstyr som du ikke trenger under selve turen nederst i sekken. Husk og pakk utstyr som kreves under turen lett tilgjengelig.

 

Pakkelister – Velg type

Tittel

Overnattingstur –
Vinter (kommer!)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *