God jul og godt nytt år fra oss i Fjell-Vandring AS

Fjell-Vandring AS består av en solid turportal med alt fra tur- og matforslag til fellesturer og andre aktiviteter. I tillegg til høy aktivitet i egen nettbutikk hvor vi selger frilufts artikler, leier ut turutstyr og arrangerer populære kurs. Dette er bygget lagvis år etter år, og 2023 er ingen unntak, men…

God jul og godt nytt år fra oss i Fjell-Vandring AS

Livet kan være tøft, og det er ikke til å legge skjul på at aktiviteten i Fjell-Vandring AS har vært redusert igjennom året 2023. Min far døde brått og uventet og vi sønner stod igjen med et helt gårdsbruk i Bjerkreim kommune. Det var drift med husdyrhold og fremtiden for gården var usikker. Det har vært tøft å avvikle drift, planlegge for salg og ikke minst selve salget. Det har tatt tid og krevd mye! Da måtte jeg prioritere familie og venner, meg selv og hovedarbeidsgiver.

.

Vi nærmer oss året 2024 – hva nå?

Jeg er veldig motivert for å dra Fjell-Vandring AS til nye høyder i 2024. Vi arrangerer allerede 3 faste fellesturer per uke, i tillegg til sporadiske dagtid turer samt en søndagstur per måned. Andre aktiviteter som dekktrening, kurs og padleturer kommer i tillegg.

Dette hadde ikke vært mulig uten våre fantastiske turledere. De byr på seg selv hver eneste uke og gir mange flotte mennesker mulighet til å gå på faste turer. Det betyr mye for mange!

Mye av neste års aktivitet og ønsker er allerede planlagt, mens noe også blir til i turløypa. Artikkelen fortsetter under bildet.

God jul og godt nytt år fra oss i Fjell-Vandring AS

.

– Våre fellesturer

Vi er stolte av å kunne tilby flere fellesturer per uke – helt gratis. Vi gleder oss til å gjøre mer av det i 2024!
Alle er velkomne hos oss og siden oppstarten har mer enn 15 000 personer vært med oss på våre turer. Det er vi veldig stolte av.

Vi er veldig glade for å ha med så mange dyktige turledere som hver uke gir av seg selv til andre. Uten dem hadde turtilbudet vært veldig redusert – så tusen hjertelig takk.

Vi er også veldig glade for å ha med to solide selskaper som våre samarbeidspartnere. Det har vært viktig for oss igjennom mange år at fellesturer skal være gratis. Økonomi skal ikke være en begrensning for deltakelse enten du møter som enslig eller som en barnefamilie.

Derfor vil jeg i tillegg rette en stor takk til Dovre Sertifisering AS og JTR Gruppen som gjør dette mulig for oss.

LES MER OM VÅRE FELLESTURER

Dovre Sertifisering AS
Gå til nettside

JTR GRUPPEN
Gå til nettside

.

Tur- og matforslag

Vår turportal inneholder flere hundre tur- og matforslag. Vi er stolte av å kunne tilby et bredt spekter av turbeskrivelser fordelt på hovedsaklig Rogaland fylke, men vi har også beskrivelser i mange andre deler av landet.

God jul og godt nytt år fra oss i Fjell-Vandring AS

Med over 40 turforslag i kø, håper vi å kunne publisere flere av disse innen kort tid. I tillegg er det flere som «henger igjen» etter at vi byttet til ny hjemmeside. Vi gleder oss til å gripe fatt på denne oppgaven!

.

Nyhetsbrev – Hold deg oppdatert

Hold deg oppdatert og meld deg på vårt nyhetsbrev. Vi kommuniserer gode turtips, fellesturer, gode tilbud og annet nyttig informasjon.

Fyll ut påmeldingsskjema og bli med du også! Som takk vil du motta en rabattkode fra oss. Husk og bekreft epostadressen din (se egen tilsendt epost)!

* Ved påmelding samtykker du til å motta nyhetsbrev fra oss

* indicates required

.

Fjell-Venn – Takk for støtten!

Hva er en Fjell-Venn?
Alle kan bli en Fjell-Venn. Kanskje du liker å være med oss på fellesturer, eller at du liker best å finne tur- og matforslag på våre nettsider, for så å gå turen alene eller sammen med venner? Du er gjerne en som følger oss i sosiale medier og liker å finne inspirasjon der?

En Fjell-Venn er helt enkelt en som setter pris på vårt arbeid og som ønsker å støtte den jobben vi gjør.
.

Hvorfor bli Fjell-Venn?
Over flere år har vi brukt tusenvis av dugnadstimer på fellesturer, i tillegg til drift og vedlikehold av våre tursider. Å være med på fellestur, og å bruke våre nettsider, skal fortsette å være gratis! Men med støtte fra frivillige Fjell-Venner vil vi få inn de midler vi trenger, slik at vi kan fortsette med det arbeidet vi gjør.

En Fjell-Venn får selvfølgelig flere goder tilbake – Bra for oss, bra for deg!

.

Nettbutikk – fjellvandring.no

God jul og godt nytt år fra oss i Fjell-Vandring AS

På tampen av året 2017 bestemte vi oss for å stifte selskap, og navnet ble Fjell-Vandring AS.
Vi startet med å formidle vår kunnskap gjennom kurs og foredrag, enten alene, eller i samarbeid med andre aktører.

Deretter fylte vi på med utleie friluftsutstyr for å kunne gi et tilbud om deltakelse til friluftslivet for alle. Det har vært populært og bra for leietaker, oss og ikke minst miljøet!

Nå har vi daglige ordrer for kurs, utleie og varekjøp. Det er vi veldig glade og ydmyke for. Tusen takk til alle dere som støtter oss!

.

Med ønske om en fredfull jul og et riktig godt nytt år

God jul og godt nytt år fra oss i Fjell-Vandring AS

Vi ønsker alle våre følgere, samarbeidspartnere, leverandører og kunder en fin julefeiring og et riktig godt nytt år! Året 2024 blir spennende og vi ser frem til å gripe fatt på mange nye muligheter.

Hilsen
Fjell-Vandring AS
Kjell Arild Nummedal

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *