Fjell-Vandring.net – Intervjuet og omtalt på Expedia

Fjell-Vandring.net - Intervjuet og omtalt på ExpediaTur-Siden fjell-vandring.net er omtalt av reisebyrået Expedia.no, i tillegg til omtalen har jeg gitt generelle råd og svart på ulike spørsmål. Noen av temaene er ulike høstturer, fellesturer og videre ambisjoner for Fjell-Vandring.net.

Link til hele intervjuet og omtalen finnes i artikkelen, klikk deg gjerne inn for mer informasjon.

 

 

NYHETSBREV

Hold deg oppdatert og meld deg på vårt nyhetsbrev.

Vi kommuniserer gode turtips, fellesturer, gode tilbud og annet nyttig informasjon.

Fyll ut påmeldingsskjema og bli med du også! Husk og bekreft epostadressen din (se egen tilsendt epost)!

* Ved påmelding samtykker du til å motta nyhetsbrev fra oss.

 

* indicates required
Annonse

 

 

Fjell-Vandring.net er intervjuet og omtalt på Expedia Bloggen

Tur-Siden fjell-vandring.net er omtalt av reisebyrået Expedia.no, tittelen er «Turentusiast som arrangerer fellesturer i den norske fjellheim med stor suksess». Å være omtalt på nettsiden til verdens største online reisebyrå er stort, jeg er utrolig takknemlig.

Hele intervjuet og omtalen kan du lese på Expedia Bloggen ved å klikke her (Åpnes i ny side)

 

Noen av de stilte spørsmålene

Fjell-Vandring AS omtalt på Expedia

Hvor finner du inspirasjon?
Inspirasjonen ligger i vår vakre og mektige natur, vi omringet av turmuligheter både blant merkede og umerkede traseer. Og gjennom de ulike turene får jeg oppleve mektige fossefall, stupbratte fjellsider, skogkledde lier og et rikt dyreliv for å nevne noe.

Tur-siden fjell-vandring.net startet som et lite hobbyprosjekt, og har etter hvert gått over til å bli en livsstil med opplevelsesrike minner og store helsemessige fordeler.

 

Fjell-Vandring AS omtalt på Expedia

 

Annonse

 

 

 

Takk til våre samarbeidspartnere

Dovre Sertifisering AS
Gå til nettside

JTR GRUPPEN
Gå til nettside

 

 

Hva er dine fremtidsplaner for Fjell-Vandring.net?
I motsetning til den avslappende stilen på bildet skal Fjell-Vandring.net vokse og bli enda mer turvennlig og innholdsrik. Nye turforslag blir publisert fortløpende, og det skal opprettes egne barnevennlige turforslag sider, med fokus på tilgjengelige turer for hele familien.

 

Fjell-Vandring AS omtalt på Expedia

Fellesturene dine, hvordan kan folk bli med?
Fellesturene i regi av Fjell-Vandring.net er nytt for året 2014. I løpet av året har jeg lært og erfart, det har til tider vært tøft og litt vanskelig men samtidig veldig moro å kunne dele min interesse med flere. Responsen har vært stor, nærmest enorm i forhold til forventet, og et kjekt turfølge har meldt sin interesse for hver tur. Alle er velkomne til å delta på fellesturene, det er gratis og sammen skal vi ha det moro og dele vår felles interesse, nemlig natur og friluftsliv. En ny tur legges ut for hver måned, følg med på tur-siden fjell-vandring.net, du er hjertelig velkommen til å bli med sammen med oss på tur.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *