Fjell-Vandring AS – På tur med Stavanger Aftenblad til Dyrskog

Fjell-Vandring AS - På tur med Stavanger Aftenblad til Dyrskog

Fjell-Vandring AS er omtalt i Stavanger Aftenblad. Da Aftenbladet tok kontakt for å spørre om vi ønsket og bli intervjuet samt å være med på en tur, så var svaret selvsagt ja. Vi var også så heldig og skulle få bestemme valg av tur, – valget var da enkelt og det bar i vei til min hjemkommune.

 

NYHETSBREV

Hold deg oppdatert og meld deg på vårt nyhetsbrev.

Vi kommuniserer gode turtips, fellesturer, gode tilbud og annet nyttig informasjon.

Fyll ut påmeldingsskjema og bli med du også! Husk og bekreft epostadressen din (se egen tilsendt epost)!

* Ved påmelding samtykker du til å motta nyhetsbrev fra oss.

 

* indicates required
Annonse

 

 

Da journalist Janne Håland fra Stavanger Aftenblad ringte, ville vi selvfølgelig bli med å vise frem et av Bjerkreims flotte turmål – Nemlig Dyrskog!

 

Det er en nydelig sommerdag i en tidlig juni måned. Sola skinner fra blå himmel og det er tilnærmet vindstille. Gradestokken viser tett opp mot 20 grader. Vi har parkert på Bærland i Bjerkreim kommune. Dette stedet er et av to utgangspunkter til den nedlagte fjellgården Dyrskog til fots. Fra Aftenbladet stiller journalist Janne Håland og fotograf Tommy Ellingsen.

Du kan lese hele tur-artikkelen ved å følge Aftenbladets e-versjon.

 

Med Aftenbladet til Dyrskog

 

Turen fra Berland er variert, spennende og byr på mange flotte opplevelser. Blant annet med skogkledde lier, fossefall, bekkesildring og flere vann og tjern i tillegg til høye fjellformasjoner. Vi storkoser oss ute på denne dag!

Nede i Dyrskog tar vi oss en velfortjent pause. Stedet fasinerer oss alle og vi får en følelse av å være i «Hardanger». Frukttrærne står tett i tett i den bratte lia. 

Langt der nede får vi øye på to i kajakk, de har kurs mot Dyrskog. Om litt er de oppe på gården hvor vi sitter. De viser seg at det padlende paret hadde vært inne på tursiden og blitt inspirert av vår padletur på Ørsdalsvatnet. Det var utrolig kjekt å få oppleve!

Turen med Janne og Tommy fra Aftenbladet gikk som en lek og sammen hadde vi en flott tur. Vil også takke for at vi fikk muligheten til å vise dere, – og alle Aftenbladets lesere dette flotte stedet i Bjerkreim kommune. Takk for en kjekk tur!

 

Har du lyst til å gå til Dyrskog? Les vår turbeskrivelse: Dyrskog – En nedlagt gård på solsiden av Ørsdalsvatnet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *