Fellesturprogram August 2023 – Uke 34 (Gjennomført)

Fellesturprogram August 2023 – Uke 34

 

 

Vi arrangerer 4 fellesturer i uke 34

 

 

NYHETSBREV

Hold deg oppdatert og meld deg på vårt nyhetsbrev.

Vi kommuniserer gode turtips, fellesturer, gode tilbud og annet nyttig informasjon.

Fyll ut påmeldingsskjema og bli med du også! Husk og bekreft epostadressen din (se egen tilsendt epost)!

* Ved påmelding samtykker du til å motta nyhetsbrev fra oss.

 

* indicates required
Annonse

 

 

Viktig informasjon

Våre ukentlige fellesturer har beskrevet «Vanskelighetsgrad» og «Turtempo» for alle turer. Dette gjør vi for at du skal føle deg trygg på at turen du deltar på passer deg! Som et ledd i dette tilbyr vi nå ulike turer med ulikt turtempo: Rolig gange, Normal gange og Rask gange.

 

Fellesturprogram

 1.  Mandag
  Det er ingen fellestur på mandag denne uken.

 

Tirsdag (2 fellesturer)

 1. Turmål: Tur til flotte Dokkostølen (Gjesdal kommune)
  Dato: 22. august 2023. Turstart kl. 17:30.

  Viktig informasjon
  Husk klær etter forholdene og gode sko

  Vanskelighetsgrad – Middels
  For denne fellesturen er det for det meste god sti, men etter fuktige perioder kan det være sleipt. Det er  stigning opp til Dokkostølen, men vi tar det rolig å går samlet oppover!

  Turtempo – Rolig gange
  For denne fellesturen holder vi et rolig turtempo som vil passe alle – også nybegynnere. Passer godt dersom du er usikker på din egen form og ferdighet, eller om du bare ønsker å nyte naturens øyeblikk i ei sosial turgruppe.

  Turbeskrivelse
  Vi tar turen til Dokkolstølen. Dette er en tur som det går oppover nesten fra start til topp. Vi skal opp ca 550 høydemetre og det blir bratt. Turen er gått merket og store deler av stien er tilrettelagt med steintrapper. Vi beveger oss oppover og det vil være naturlig stopp ved både første hvile og andre hvile. Ved andre hvile vil vi få første hint av den utsikten vi skal opp å nyte. På denne turen vil det bli et hint av blåbær,  masse pusting og pesing, høy puls og nydelig utsikt. Dette blir en opptur det er verdt å få med seg.

  Fotturen vil ta cirka 2 timer og 45 minutt. Vanskelighetsgrad middels. Alle er velkomne til å være med. Turen passer for alle. Fotturen er gradert med turtempo: Rolig gange.

  Parkering
  Turstart fra Dirdal skole. Parkeringsbeskrivelse – Google Maps.

  Turleder: Hanne Høgmoe


 2. Turmål: Bjørndalsfjellet og Fjogstadfjellet – Ny turvri! (Sandnes kommune)
  Dato: 22. august 2023. Turstart kl. 17:30.

  Viktig informasjon
  Husk klær etter forholdene og gode sko. Ta med nok drikke.


  Vanskelighetsgrad – Middels
  Fin tur på varierende underlag. Det er noen fuktige partier, så husk vanntett fottøy (gode tursko)! Største del av turen går på tilrettelagt sti. En må være vant med å gå i ulendt terreng for å delta.

  Turtempo – Rask gange
  For denne fellesturen holder vi en rask gange, men ingen jogging og vi går samlet. Passer godt for de som ønsker å bli litt ekstra «varm i trøya», samtidig som en får mulighet til å ta seg litt ekstra ut i motbakkene. Du bør ha gått litt i ulendt terreng fra før. Vi koser oss på fellestur i flotte naturomgivelser i ei sosial turgruppe.

  Turbeskrivelse
  Bli med på topp- og rundtur sammen Grete. Turen til Bjørndalsfjellet og Fjogstadfjellet med ny vri. Toppene er i Sandnes kommune med start fra Gramstad. Stor og romslig parkeringsplass. Turen går i et «blandingsterreng» som er spennende og på toppen er det god utsikt! 

  Fotturen vil ta cirka 2 timer. Vanskelighetsgrad middels. Alle er velkomne til å være med, men du bør ha gått litt fjellturer fra før. Fotturen er gradert med turtempo: Rask gange.

  Parkering
  Parkering på Gramstad, Sandnes kommune. Parkeringsbeskrivelse – Google Maps.

  Turledere: Grete Førde



Onsdag

 1. Turmål: Bursfjellet og Nonsfjellet fra Eikeland skole (Time/Gjesdal kommune)
  Dato: 23. august 2023. Turstart kl. 18:30. (MERK TIDEN!)


  Viktig informasjon
  Husk klær etter forholdene og gode vanntette tursko.

  Vanskelighetsgrad – Middels
  For denne fellesturen er det god sti, men etter fuktige perioder kan det være litt sleipt. Det er lite stigning fordelt på antall kilometer, men et par bratte kneiker må vi legge bak oss. Passer for alle som er vandt til å gå i fjellet.

  Turtempo – Normal gange
  For denne fellesturen holder vi en normal gange – og går samlet. Du bør ha gått litt i ulendt terreng fra før. Det vil være mulig for de som ønsker å ta seg litt ekstra ut i motbakkene. Vi koser oss på fellestur og tar oss tid til gode samtaler og pauser.

  Turbeskrivelse
  Vi starter fra Eikeland i Time kommune. Deretter går vi opp til utsiktsrike Bursfjellet og videre på toppen over til Nonsfjellet. Fotturen byr på en flott utsikt underveis og ikke minst fra toppene! Underlaget veksler mellom traktorvei, kulturbeite, sti, grusvei og litt asfalt.

  Rundturen vil ta ca. 2 – 2,5 timer. Vanskelighetsgrad er satt til Middels. Alle er velkomne til å være med, men du bør ha gått litt i fjellet fra før! Fotturen er gradert med turtempo: Normal gange.

  Parkering
  Eikeland i Time kommune. Parkeringsbeskrivelse – Google Maps.

  Turledere: Kjell Arild Nummedal og Per Gunnar Rugland



Torsdag

 1. Turmål: Bogafjelltoppen og Foss Eikeland rundt (Sandnes kommune)
  Dato: 24. august 2023. Turstart kl. 10:00. (NY TURMULIGHET PÅ DAGTID!)

  Det er veldig kjekt å meddele at Kristin Haller ønsker å gå tur på formiddager. Hun er ei sprek, snill og sosial dame som ønsker å dele gode øyeblikk og samtaler sammen på tur. Bli med på formiddagsturer og ha det kjekt sammen!

  Viktig informasjon
  Husk klær etter forholdene og gode sko

  Vanskelighetsgrad – Middels
  For denne fellesturen er det for det meste god sti, men etter fuktige perioder kan det være sleipt. Det er noe stigning, men vi tar det rolig å går samlet oppover!

  Turtempo – Rolig gange
  For denne fellesturen holder vi et rolig turtempo som vil passe alle – også nybegynnere. Passer godt dersom du er usikker på din egen form og ferdighet, eller om du bare ønsker å nyte naturens øyeblikk i ei sosial turgruppe.

  Turbeskrivelse
  Kom å bli med på formiddagstur til Bogafjelltoppen og Foss-Eik rundt! Turstart fra Foss-Eik i Sandnes kommune. Vi starter rolig på god tursti kl. 10:00. Turen passer for alle som har gått litt i fjellet fra før. Vi holder et rolig turtempo med tid for matpakke.

  Fotturen vil ta cirka 2,5 timer inklusiv pause. Vanskelighetsgrad middels. Alle er velkomne til å være med. Turen passer for alle som har gått litt i fjellet fra før. Fotturen er gradert med turtempo: Rolig gange.

  Parkering
  Parkering på på Foss-Eik, Fosseeikveien 17, innkjøring mellom Hofstad og Sviland transport. Parkeringsbeskrivelse – Google Maps.

  Turleder: Kristin Haller

 

Fredag
Det er ingen fellestur på fredag denne uken.

 

Lørdag
Det er ingen fellestur på lørdag denne uken.

 

Søndag
Det er ingen fellestur på søndag denne uken.

 

 

 

 

 

 

Annonse

 

 

 

Takk til våre samarbeidspartnere

Dovre Sertifisering AS
Gå til nettside

JTR GRUPPEN
Gå til nettside

 

 

Informasjon om våre fellesturer

Her finner du informasjon om våre fellesturkategorier, samt oversikt for helgeturer og arrangement.

 

 

Ukeplanen er sponset av (Annonse)

Annonse: Dovre Sertifisering AS

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *