Kanotur for hele familien – Holmavatnet Juni 2019 (Gjennomført)

Kanotur for hele familien - Holmavatnet Juni 2019 (Gjennomført)

Ta med deg familien og bli med på kanotur på Holmavatnet! Det blir varme griller, lek i sandkanten og naturligvis massevis av kanoer og trøbåter! Kanopadling er en fin familieaktivitet, og kombinert med lek i vannkanten og grilling blir dette garantert en ettermiddag barna vil huske. Meld deg på i dag – begrensede plasser.

 

 

Rogaland
2,5 t
arran-
gement
0 km
arran-
gement
244 moh
holmavatn
– m
stigning
vanntett
Fottøy

 

 

Møtested og tid

Vi møtes kl 17.30 den 07.06.2019 ved grillhytta/bryggeanlegget til Holmavatnet Ungdoms- og Misjonssenter.

 

 

Hvem passer turen for?

Vårt familiearrangement passer for alle barnefamilier som ikke har vannskrekk, og kanskje for de litt større som ikke legger seg så tidlig. Husk gode klær, ekstra skift, vanntette sko og gjerne et ekstra par i bilen – standard «utrustning» for barn som leker i vannkanten!

Vanskelighetsgrad: Enkel     Maks antall deltakere: 75 stk

 

 

Oppmøte og parkering

Synesvarden og Steinkjerringa - Parkering ved Holmavatnet ungdoms- og misjonssenter

Parkering ved Holmavatnet Ungdoms- og Misjonssenter i Hå kommune.

Med start fra Nærbø, følg Opstadvegen forbi Åna Kretsfengsel på vei 181. Ta opp til venstre mot Tvihaug på Bjorheimsvegen 150 etter innkjørselen til fengselet. Følg Bjorheimsvegen opp til veikryss inn til Buevegen 504, herfra er det ikke mange hundre meterne før skilt til Holmavatnet med avkjørsel på høyre side kommer til syne. Videre er det skiltet mot Holmavatnet og Steinkjerringa. GPS posisjon N58 37.519 E5 46.539.

Adresse: Holmavatn 272, 4360 Varhaug. Gratis parkering.

Kjørebeskrivelse – Google Maps (Legg inn startsted).

 

 

En kort beskrivelse av arrangement

Kanotur for hele familien - Holmavatnet Juni 2019 (Gjennomført)

Kanopadling er en fin familieaktivitet, men om en ikke eier kano selv kan det være litt «ork» om en må leie, frakte osv. Vi inviterer akkurat DEG og din familie til å bli med på en kjekk ettermiddag ved Holmavatnet – og takket være våre samarbeidspartnere og sponsorer stiller vi med det som trengs av utstyr. Alt du trenger å ta med er gode klær, mat og drikke, hele familien og godt humør!

Kanotur for hele familien - Holmavatnet Juni 2019 (Gjennomført)

For de som ønsker blir det lek i vannkanten, hvor det også er sandstrand på flere titalls meter – husk støvler og ekstra skift, og gjerne litt leker om dere har. Ta gjerne med fiskestanga om dere vil, er dere så heldige å få fisk så skal vi dokumenter det! Dette har vi nemlig ennå ikke klart å få til selv i dette vannet…

Vi stiller med varme griller, men maten må du ordne selv (ikke salg av mat).

 

 

Takk til våre samarbeidspartnere

       

 

 

Viktig informasjon

 1. Påmelding – Obligatorisk (Oppgi fornavn på alle, også barna!)
  Det er påmelding for dette arrangementet. Påmelding er ikke bindende, men husk at å utføre avmelding er like viktig som påmelding, det gir plass til andre turdeltakere. Vær vennlig og meld deg av i god tid dersom det skulle være nødvendig – det er synd å måtte si nei til barn som ønsker å være med, så hold ikke opp unødvendig plass!
   
 2. Viktig – Vilkår og regler for tur / arrangement
  Ved å sende din påmelding bekrefter du å ha lest våre; Vilkår og regler.
   
 3. Spørsmål?
  Les vår «Ofte stilte spørsmål» artikkel.
  Skulle du allikevel lure på noe, ikke nøl med å ta kontakt.
   
 4. Kansellering av kanotur
  Arrangementet vil utgå ved kraftig regn, lyn/torden og eller skodde. Ved slike tilfeller vil det bli sendt ut epost til alle de påmeldte, og informert på Facebooksiden samt skrevet på tursiden under aktuell tur.
   
 5. Utstyr & bekledning
  Husk å ta med gode klær etter forholdene, samt vanntett fottøy og grillmat/niste og drikke. Ta i tillegg med ekstra skifteklær.
   
 6. Pris & medlemskap
  Alle fellesturer i regi av Fjell-Vandring.net er gratis å delta på. Fjell-Vandring AS stiller med kanoer og trøbåter med nødvendig utstyr, samt varme grillet. En trenger ikke å være medlem for å delta, men husk at for denne turen er det påmelding!
   
 7. Kano & trøbåter
  Bruk av kano / trøbåter skjer på eget ansvar og alltid i følge med voksen. Nødvendig utstyr som åre og redningsvest er tilgjengelig – ta gjerne med egne vester om dere har.
   
 8. Bildebruk
  Under arrangementet vil det bli tatt noen bilder av turledere i Fjell-Vandring.net. Disse bildene vil bli publisert på Facebook-siden «Fjell-Vandring.net» samt på Tursiden fjell-vandring.net. Bildene benyttes for oppsummering og vil bli gjennomgått før publisering.
   
 9. Deltakelse på eget ansvar
  Fjell-Vandring AS og turledere knyttet til arrangementet kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle skader og ulykker. Du samtykker automatisk i overstående tekst ved påmelding til fellestur.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *