Barnas fellestur Desember 2019 – Førjulskos i Neseskogen (Gjennomført)

Barnas fellestur Desember 2019 - Førjulskos i Neseskogen (Gjennomført)

Julen nærmer seg med stormskritt, og med julen følger mange tradisjoner for både små og store. I år har vi for første gang førjulstur for de minste, som forhåpentligvis etter hvert kan bli en hyggelig tradisjon som dere vil være med oss på. I Neseskogen er det godt tilrettelagt for lek og moro, og kanskje venter en overraskelse fra nissen?! Meld deg på i dag – begrensede plasser.

 

 

Rogaland
gjesdal
3-4 t
arran-
gement
1 km
en vei
– moh
nese-
skogen
– m
stigning
fjellsko
Fottøy

 

 

Møtested og tid

Vi møtes kl 13.50 den 14.12.2019 ved den innerste parkingsplassen i Neseskogen. Husk og møt i god tid, turstart er kl 14.00.

 

 

Hvem passer turen for?

Vårt familiearrangement passer for alle barnefamilier. Vi setter ingen øvre aldersgrense, men tenker at arrangementet passer best for barn 2 – 12 år. Vi skal være ute, så husk gode klær, ekstra skift og vanntette sko.

Maks antall deltakere: 40 stk

 

 

Oppmøte og parkering

Barnas fellestur Desember 2019 - Førjulskos i Neseskogen (Gjennomført)

Parkering på opparbeidet parkeringsplass ved Neseskogen i Gjesdal kommune.

Fra Cirkle K, Ålgård, følg skilting mot Bryne og Fv506. Edlandsgeilane følges langs Edlandsvatnet, før en tar av fra Fv506 og kjører inn på Neseveien.  Etter 200m hold til venstre og fortsett på Neseveien i ca. 1,3 km. Det er to opparbeidede parkeringsplasser på høyre side av veien, en skal kjøre forbi den første og et stykke videre før en kommer til den neste der vi skal parkere. GPS posisjon N58 45.262 E5 52.227. Gratis parkering.

Kjørebeskrivelse – Google Maps (Legg inn startsted).

 

 

En kort beskrivelse av turen

Barnas fellestur Desember 2019 - Førjulskos i Neseskogen (Gjennomført)

Vi inviterer til førjulskos i Neseskogen hvor Fiskebekk barnehage har laget til et fantastisk område som vi får lov å benytte oss av. Her er blant annet klatrenett og disse i trærne, og en stor flott gapahuk med benker og gruve. Vi har med pinnebrød-deig som alle kan få smake (husk spikke-kniv til å lage grillpinne), men ta gjerne med noe å tilberede på bålet utenom. Kanskje venter en overraskelse fra nissen, og litt annet førjulskos?!

Barnas fellestur Desember 2019 - Førjulskos i Neseskogen (Gjennomført)

For å få litt ekstra julestemning så er det kos om dere tar nisselue på. I tillegg til hygge rundt bålet og lek på området, så blir det også en aldri så liten quiz. Arrangementet er gratis, men om en ønsker gi et lite bidrag til Fiskebekk barnehage som har tilrettelagt området, så kan det vippses til 129060.

Barnas fellestur Desember 2019 - Førjulskos i Neseskogen (Gjennomført)

Vi stiller med bål og pinnebrød-deig, det dere måtte trenge av mat og drikke utenom må medbringes selv. Ta gjerne med noe varmt og drikke til barna.

 

Merk!
I forbindelse med ny nettside desember 2020, la vi til bilder fra turen i denne artikkelen.

 

 

Takk til våre samarbeidspartnere

       

 

 

Viktig informasjon

 1. Påmelding – Obligatorisk (Oppgi fornavn på alle, også barna!)
  Det er påmelding for dette arrangementet. Påmelding er ikke bindende, men husk at å utføre avmelding er like viktig som påmelding, det gir plass til andre turdeltakere. Vær vennlig og meld deg av i god tid dersom det skulle være nødvendig – det er synd å måtte si nei til barn som ønsker å være med, så hold ikke opp unødvendig plass!
   
 2. Viktig – Vilkår og regler for tur / arrangement
  Ved å sende din påmelding bekrefter du å ha lest våre; Vilkår og regler.
   
 3. Spørsmål?
  Les vår «Ofte stilte spørsmål» artikkel.
  Skulle du allikevel lure på noe, ikke nøl med å ta kontakt.
   
 4. Kansellering av kanotur
  Arrangementet vil utgå ved kraftig regn, lyn/torden og eller skodde. Ved slike tilfeller vil det bli sendt ut epost til alle de påmeldte, og informert på Facebooksiden samt skrevet på tursiden under aktuell tur.
   
 5. Utstyr & bekledning
  Husk å ta med gode klær etter forholdene, samt vanntett fottøy og grillmat/niste og drikke. Ta i tillegg med ekstra skifteklær.
   
 6. Pris & medlemskap
  Alle fellesturer i regi av Fjell-Vandring.net er gratis å delta på. Fjell-Vandring AS stiller med kanoer og trøbåter med nødvendig utstyr, samt varme grillet. En trenger ikke å være medlem for å delta, men husk at for denne turen er det påmelding!
   
 7. Kano & trøbåter
  Bruk av kano / trøbåter skjer på eget ansvar og alltid i følge med voksen. Nødvendig utstyr som åre og redningsvest er tilgjengelig – ta gjerne med egne vester om dere har.
   
 8. Bildebruk
  Under arrangementet vil det bli tatt noen bilder av turledere i Fjell-Vandring.net. Disse bildene vil bli publisert på Facebook-siden «Fjell-Vandring.net» samt på Tursiden fjell-vandring.net. Bildene benyttes for oppsummering og vil bli gjennomgått før publisering.
   
 9. Deltakelse på eget ansvar
  Fjell-Vandring AS og turledere knyttet til arrangementet kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle skader og ulykker. Du samtykker automatisk i overstående tekst ved påmelding til fellestur.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *